Het programma

Onze interne CBRE Academy stelt je in staat te groeien als professional én als persoon. Zowel starters als mensen met ervaring bieden we een uitgebreid opleidingsprogramma dat meegroeit met de inhoud en zwaarte van je functie. In overleg met je leidinggevende bepaal je welke doelen je wilt bereiken en hoe je jouw capaciteiten optimaal kunt benutten. Zo bepalen we samen de invulling van jouw professionele en persoonlijke ontwikkeling.

De fundering voor jouw vastgoedcarrière

Binnen de Academy bieden we een breed scala aan ontwikkelmogelijkheden, zoals workshops, trainingen, coaching en intervisie. De inhoud en organisatie is in handen van professionele opleidingsinstituten, die in samenspraak met onze HR-afdeling de programma’s voor ons op maat maken. Daarnaast faciliteren we (externe) vakgerichte opleidingen op individuele basis, zoals de Master of Real Estate.

Kennisdeling

Regelmatig organiseren we CBRE Lectures. Tijdens deze kennisoverdrachtsessies van een half uur geeft een collega een toelichting op een actueel onderwerp aan een kleine groep collega’s. Daarnaast word je als medewerker van CBRE regelmatig uitgenodigd voor een lunch met een director van een business unit, om op informele wijze kennis en ervaringen uit te wisselen.