Specialisme

Bij CBRE hebben we elk vastgoedspecialisme in huis, zowel voor eigenaren, beleggers als eindgebruikers. Hierdoor kunnen we een integrale dienstverlening bieden gebaseerd op kwaliteit en kennis van de markt.

Selecteer hieronder een interessegebied om te zien wat je bij ons kunt doen.

Huisvestingsadvies

Werken aan kantoren die werken
In een goed team word je zelf ook beter. In de kern is dat de reden om bij CBRE te komen werken. Doordat wij alle expertise in eigen huis hebben, kunnen we eindgebruikers een compleet advies geven over de optimale inrichting van hun kantoor. Daarbij kijken we ook naar maatschappelijke trends: hoe ga je bijvoorbeeld om met de werkopvattingen van millennials, of met de wens van duurzame kantoorpanden?

Of je nu interieurontwerper, werkplekstrateeg, projectmanager of duurzaamheidsadviseur bent; binnen huisvestingsadvies leer je om jouw advies steeds naar een hoger niveau te tillen. En je eigen carrière ook.

Van begin tot eind
Bij ons huisvestingsadvies kijken we verder dan vierkante meters. Een smal gebouw met zes verdiepingen of een breed gebouw met twee etages maakt een wereld van verschil. Door een relatie op te bouwen met de eindgebruiker leer je zijn wensen goed kennen en kun je advies geven dat past bij zijn specifieke situatie.

En het mooie van werken bij CBRE is: het stopt niet bij een gedegen adviesrapport. We hebben de mogelijkheden en expertise in huis om jouw advies uit te voeren. Van strategie in huisvesting, financiële analyse en huuronderhandeling tot inrichtingsconcepten, design en projectmanagement. Je bent dus betrokken bij het gehele proces, van inventarisatie naar realisatie. Als vastgoedconsultant die streeft naar kwaliteit en concrete resultaten, ben je bij CBRE dus aan het juiste adres.


“Binnen huisvestingsadvies kijken we verder dan vierkante meters.”

Vastgoedadvies

Meer dan een makelaar
Stel jezelf de vraag: wat voor vastgoedadviseur wil ik zijn? Een traditionele makelaar die kickt op hit & run deals en focust op de korte termijn? Of een consultant die met kwalitatief inhoudelijke adviezen meerwaarde creëert voor zijn cliënten op de lange termijn? Bij CBRE investeren we in de relatie met onze opdrachtgevers, waardoor jij je kwaliteiten verder kunt ontwikkelen.

Werken op world-class niveau
Of je je nu wilt bezighouden met de aan- en verhuur of aan- en verkoop van onroerend goed, sale & leaseback constructies wilt opzetten, taxaties wilt uitvoeren of in de volle breedte van vastgoedmanagement wilt werken; bij CBRE is elk aspect van vastgoedadvisering aanwezig.

Je werkt in een zeer professioneel, multidisciplinair team waardoor je een brede blik krijgt. En met onze gerichte opleidingsprogramma’s kun je jezelf verdiepen in je vakgebied, maar ook je soft skills of leiderschapsvaardigheden verder ontwikkelen.


“Bij CBRE word je niet in een hokje gestopt, maar kun je jezelf breed ontwikkelen.”

Bouwtechnisch advies

Breder en dieper dan je denkt
We horen je denken: biedt een ‘real estate consultancy’ ook bouwtechnische uitdagingen dan? Meer dan je denkt! Door onze brede dienstverlening kun je op meerdere gebieden toegevoegde waarde leveren met jouw bouwtechnische adviezen. Bij CBRE verzorgen we bijvoorbeeld architectuur voor gebouwrenovatie, bouw- en projectmanagement, bouwkundig en technisch advies en beheer, herontwikkeling en renovatie en technische due diligence. Maar vooral de diepgang van je werkzaamheden is bij ons uniek.

Multidisciplinair werken
Voor vastgoedbeleggers is het alleen interessant om voor oplossingen te kiezen als zij financiële voordelen zien. Dat betekent dat onze mensen niet alleen expertise op hun eigen vakgebied moeten bezitten, maar ook moeten in staat zijn samen te werlem met professionals die een andere achtergrond hebben om rijkere adviezen te creëren. Je moet dus niet alleen verstand hebben van (bouw)techniek, maar ook commercieel kunnen denken én kunnen communiceren met diverse stakeholders, van aannemers tot eindgebruikers. Ben jij zo’n multitalent? Dan kun je bij ons een zeer interessante carrière opbouwen.


“Juist het feit dat je niet alleen met de technische kant bezig bent, maakt CBRE zo leuk om voor te werken.”

Financieel advies

Finance is onze fundering
Een carrière bij een bank, investeringsmaatschappij of strategie consultant?. We begrijpen de gedachte, maar wist je bijvoorbeeld dat we bij CBRE ook adviseren over corporate finance? Of werken aan grote, internationale M&A-trajecten, maar dan in de vastgoedbranche? Tijd dat je ons beter leert kennen. 

Capital markets & advisory
Binnen CBRE kun je beleggers adviseren en begeleiden tijdens een aan- of verkooptraject, sale & leaseback constructies opzetten of zeer uiteenlopende financieringsvraagstukken oplossen. We bieden onze cliënten een tailormade dienstenpakket, wat voor jou zeer uiteenlopende werkzaamheden betekent. Van het doen van haalbaarheidsanalyses van beleggingen of financieringen, de realisatie van propositie documentatie en financial modelling, marketing en commerciële onderhandeling op de biedingen tot het begeleiden van de due diligence en het closen van de deal.

Je realiseert beleggingsdoelstellingen van onze cliënten door samen te werken met bankiers, accountants, financiële analisten, fondsmanagers en vastgoedprofessionals. En je verkent het netwerk van diverse opdrachtgevers zoals institutionele beleggers, sovereign wealth funds, private equity beleggers, venture capital beleggers en family offices. Misschien dat je als financial voor de grootste uitdagingen dus toch niet in de financiële sector moet werken… carrière in vastgoed overwegen?

“Corporate finance, capital markets, debt & structured finance… als financial heb je hier een enorm groot speelveld.”

Support

Volwaardige business partner
Bij CBRE stemmen we al onze activiteiten af op de behoefte van onze core business en proberen we elke stafafdeling te ontwikkelen tot een volwaardig business partner. Op diverse terreinen dragen onze specialisten vanuit hun specifieke expertise bij aan het succes van onze organisatie.

Binnen Support kun je op de volgende afdelingen aan de slag:

  • Research and Consulting verzamelt en analyseert informatie over de Nederlandse vastgoedmarkt. Onze actuele marktinformatie gebruiken we voor business support aan collega’s, voor PR-doeleinden en voor betaalde adviesopdrachten van onze cliënten. 
  • Office management is verantwoordelijk voor alle facilitaire zaken en het ondersteunen van CBRE-collega’s in de breedste zin van het woord. Van receptie, beveiliging en catering, de aanschaf van kantoormateriaal en meubilair, tot het ontvangen van gasten en het faciliteren van werkplekken en vergaderruimtes.
  • Digital & Tech verzorgt onze lokale infrastructuur, het implementeren en beheren van IT-systemen, (mobiele) applicaties en websites en het beantwoorden van uiteenlopende ICT-vragen.
  • Human Resources creëert een goede in-, door- en uitstroom van medewerkers. We geven gevraagd en ongevraagd advies over het personeelsbeleid en ondersteunen het management bij de uitvoering ervan. Onze speerpunten zijn organisatieontwikkeling, arbeidsvoorwaarden en -omstandigheden.
  • Finance is verantwoordelijk voor onze financiële en salarisadministratie, pensioenen en verzekeringen.
  • Corporate Communications coördineert alle marketingactiviteiten van CBRE, verzorgt de corporate communicatie en geeft advies bij strategische pitches vanuit CBRE. Hierbij werken we vaak samen met ons Researchteam.
  • Legal & Compliance bewaakt een juiste juridische werkwijze en integere bedrijfsvoering van iedereen binnen CBRE.
  • Client Care is een wereldwijd CBRE-programma gericht op het nog beter begrijpen van de behoefte van onze cliënten en het overtreffen van hun verwachtingen. Dit doen we door strategische en evaluatiegesprekken te voeren en met behulp van diverse tools en standaarden, waarmee we de relatie met onze cliënten verder kunnen uitbouwen.


“Je voelt dat je direct betrokken bent bij de business, en krijgt ook dezelfde kansen om te groeien.”